kissyourgirlfriend

Alla inlägg under september 2011

Av Moa - 7 september 2011 17:38

Ibland vet man inte riktigt vad man ska tro.

People change.

That's life.

People will let you down, big time.

Vänta dig inte att jag ska finnas där, när du knappt bryr dig.


Av Moa - 4 september 2011 20:44

Hejsan!

Idag har det hänt grejer, jag kom hem från Amanda idag runt kl 12:30.           Skitkul har vi haft. Vi bakade egen pizza, kollade på film, åt marängsviss, camade på omegle och chatroulette, och garvade ihjäl oss. Ialla fall, sen så cykla jag en bit och joggade lite. Kändes bra, trots träningsvärk (: Sen dammsög jag hela huset. Så nu är jag trött! Här kommer låten jag spelar sönder just nu. Åh, jag älskar när han sjunger: We're killing each other in the name of God. We're killing God in everyone uf us. Someone's got to make it stop. Oh, ryser! (:

Det var Emme som la upp den på sin blogg så jag hörde den där. Kolla in hennes nya blogg http://emmewidlund.bloggplatsen.se !


Av Moa - 3 september 2011 08:56

Hejsan!

Friluftsdag igår, det gick riktigt bra och klassen var så peppande mot varandra så man kände sig otroligt positiv efteråt (: Sedan hade jag ett introduktionspass på gymmet kvart över tre. Det gick bra, men jag är mest orolig för att jag ska glömma bort hur dom olika maskinerna funkar. Men jag antar att man lär sig det ganska snabbt. Så snacka om att jag har träningsvärk idag efter att ha: Sprungit 1 km, sprungit staffet, sprungit 60 m x3, hoppat höjdhopp och längdhopp, kastat kast med liten boll, m.m Och sen efter det gått till gymmet. Hahaha, men då fick ju musklerna lite att jobba med ialla fall, så det blir en soft dag idag (:

Och ikväll ska jag till Amanda på filmkväll, med Erica och Jonna ♥

Nu kommer det bilder på frukosten jag nyss åt (: Finns det något bättre än frukost?


        

       


       

Av Moa - 1 september 2011 18:27

Hej (:

Idag var jag till gymmet och skaffade mitt gymkort! Så imorn har jag bokat in ett träningspass med introduktion direkt efter skolan. Imorn är det friluftsdag också, friidrott blir det. Känns sådär, men kul att få vara ute och röra sig istället för att sitta inne hela dagen iallafall. Det kommer inte upp inlägg direkt varje dag här men jag försöker så gott det går. Tog lite bilder på frukosten häromdagen också, haha väldigt intressant för er.


Vaniljyoghurt med vindruvor, plommon, musli och kanel (:

Rostad macka med leverpastej och keso.

Så gott ska jag säga er! ♥


     

    

Ovido - Quiz & Flashcards